Slicka min rumpa gay bdsm forum

slicka min rumpa gay bdsm forum

Om han älskade att älska med en kvinna som väger kg ja såna finns så sorry för honom. Om han skulle vilja hälla kokande olja över mig för att sen gnida i det så jaha.

Mycket gör jag för min älskade men jag låter honom inte skada mig. Suss har blivit våldtagen av sin sambo, så enkelt är det. Men det vill ni inte ta i. Han har haft sex med henen på ett sätt som hon har sagt att hon inte vill vara med om. Det skulle vara intressant att veta hur det kan bli starkare orgasmer för mannen vid analsex? Är det för att det ändå är lite förbjudet och det gör att känslan blir starkare? Att jämföra vaginala orgasmer med en avrunkning var nog det mest nedvärderande jag har läst.

Fundera om du verkligen är hetero. Det låter mer som de homosexuella jag har pratat med. De har just den inställningen men de står åtminstone för sin läggning. Pelle, varför är analsex skönare? Men jag är en människa med känslor. För mig gör det ont med analsex, jag får inte orgasm där, har ingen klitoris där som blir stimulerad utan jag lider. Om jag lider kan det väl inte ge min man njutning? Nej, men väldigt trygg och säker i min sexualitet. Maria, du verkar ha missuppfattat allt, båda måste vara med på allt man gör.

Jag skulle aldrig kunna njuta av att min kille gjorde nåt han inte gillade bara för att jag gör det. Det vore inte kärlek. Vilken normalt funtad man skulle njuta av det? Någon sådan man har jag aldrig träffat. Fantasier är något annat, dem ska man nog helst låta varandra ha ifred. Fråga inte när du inte vill höra svaret. Jag förstår det här med fantasier om olika sexuella grejer som folk vill testa. Alla har vi väl en.. Men det jag inte förstår är om man har en sexuell fantasi som man vill dela med någon, och den personen sen inte gillar eller njuter av det så borde väl fantasin dö lite..?

Tycker han då fortfarande att det är bra..? Båda ska ju faktiskt njuta av det! Ta upp problemet med honom!! Eller så gör du som jag faktiskt gjort. Träffade en kille ett tag och vi hade kanon bra sex. Han hade gjort små antydningar till analsex som jag snabbt viftat bort då jag inte heller gillar det!

Sen en gång mitt under akten säger han: Det ville han förstås inte.. Efter den gången la han ner alla försök.. När man har sex med någon annan så ser jag det som en självklarhet att båda ska njuta! Sen om båda vill kan man självklart testa analsex.

Men om sen kvinnan inte njuter av det, eller det tom gör ont, ska man då göra det bara för att behaga honom?! Är ju samma sak då om en man misshandlar sin kvinna å njuter av det, ska kvinnan då acceptera det å tänka: Sex handlar om att ge å ta, så länge BÅDA njuter av det! Rekommenderar alla till att testa sig fram med allt!

Finns saker som ni garanterat kommer gilla och njuta av IHOP!!!! En vacker kvinna har ju så enormt mycket högre status än andra. Som man kan jag leva med detta eftersom det är något som drabbar samtliga män. Men jag tror att det kan vara hemskt om man är kvinna och inte har utseendet för sig.

Men hur vore det om jag vore en vacker kvinna? Det kanske vore bra, men det allra jobbigaste vore männens stjärtfixering. Att innerst inne ständigt vara medveten om att männens högsta önskan är att få bekanta sig med mitt bakre hål. Det är tur att man är man.

Analsex ska ju njutas med ett utifrån perspektiv. Ett inifrån perspektiv känns ju inte alls lockande. Ändtarmen, speciellet huden kring ändtarmens mynning är en erogen zon även för kvinnor. Det är tändande att ha penis i närheten eller penetrerande någon cm eller så. Ger orgasmer vid mycket lätt beröring av clitoris. Att ha någon inne i hela sina längd som har svårigheter att uppnå orgasm och måste stöta länge och mycket är smärtsamt och mycket otrevligt.

Men som sagt vid normal känslighet hos mannen behöver det inte upplevas som ett övergrepp. Analsex har jag bara sällt upp på om kvinnan tagit initiativet till det. Äckligt, mindre skönt och totalt ointressant för mig — men om det är så hon vill att jag ska komma, så säger jag inte nej. Varifrån får folk idén att ha sex i röven? HUR kan det vara inressant för en man när kvinnor är utrustade med universums mest perfekta sexverktyg för män, tre centimeter längre fram?

Vad xyz menar med jämförelsen, skulle jag vilja ha en utförligare beskrivning på. Att bli slickad, kan likställas med att bli avsugen.

Det är långsökt att ens jämföra det med analsex för män. Att slicka varandra är något homosexuella kvinnor gör ibland eftersom de inte har någon penis de kan tillfredsställa varandra med. På samma sätt har homosexuella män oralsex eller analsex för att de inte har något annat hål att stoppa in den i. Inget av dessa sätt har något med fortplantningen att göra och borde därför vara precis lika normala eller onormala beroende på vilka värderingar man har.

Oavsett om det handlar om analsex som i detta exempel eller om precis allt annat… Om man har sagt tydligt att det gillar jag inte och vill inte. Då är det brist på respekt och kränkande att göra det ändå. Det är ju med analsex som med allting annat inom sex, man måste övertala tjejen och förklara att hon kommer att gilla det.

Så var det under tonåren, när man fick tjata på tjejerna för att få ta dem doggystyle eller för att dem skulle ta den i munnen osv. Sen vill man ta med dem till parklubbar, oj vad man får tjata. På parklubben märker man att det som tänder mest är att se henne ha sex, så får man tjata att hon ska börja med tjejsex utanför parklubbar och att hon ska prova med två män samtidigt. När hon till sist ger upp sin negativa inställning, slappnar av och tar emot den i tvåan så inser hon ju själv att det är det skönaste som finns.

Ibland tycker jag faktiskt att kvinnor skulle vara lite medgörliga och framför allt tacksamma. Om vi män hade gett upp när det gäller att utveckla kvinnors sexualitet så hade sex inskränkt sig till missionären med alla lampor släckta. Då har jag några frågor till dig, då du verkar tro att alla kvinnor är likadana och ska njuta utav allt som män gör. Har du själv prövat att få en dildo upp i analen?

Vet du hur det känns? Hur kan du annars säga att det är skönt när du inte vet? Och oavsett hur skönt det är för vissa, vet du vilka risker en kvinna tar som har analsex? För många går det bra många gånger, andra sämre.. Än så länge, hörs dem inte särskilt högt, dem kvinnor som lider av att dem testat — vissa bara en gång.. Men är det värt riskerna? Skulle du ta risken att bli analinkontinent för en kvinnas skull?

För av precis samma virus som ger kvinnor livmoderhalscancer ger dem analcancer. Och hur sexigt vore det om kvinnan du har analsex med får ett analt framfall, dvs att tarmen faller ur öppningen? Blir du förresten tänd av kvinnor som tjatar till sig sex? Hur kan du vilja göra något med en kvinna som hon egentligen inte vill? Men om en kvinna med fin rumpa väljer att gå in i ett förhållande med en man, vars främsta intresse är kvinnor och sex, då bör hon, så långt hon förmår, ge honom tillträde till sin rumpa utan att han penetrerar henne.

Då borde väl även det vara åt båda håll? Om en kvinna träffar en man med en otroligt snygg häck? Så egentligen kommer alltså ingen undan..? Jag tycker inte att en man ska dyrkas för sin rumpa. En man ska vara en man. Man får beundra honom för hans armstyrka och hans breda bringa. Men man får inte fjompa till bilden av en man genom att beundra hans rumpa. Sådana uttalanden får möjligen — och endast — göras i slutna, kvinnliga, sällskap.

Att devisen inte gäller för andra, manliga, behag torde vara mer än väl känt. Men så här då; bögar knullar varandra i röven… ändå vill killar göra det med tjejer…men en tjej får bör inte ens beundra sin mans rumpa, trots att båda är streighta.

Alexander är en bög som låtsas vara heterosexuell, för att provocera. Bara rubriken säger ju allt. Blanda inte in oss kvinnor i ditt bögtänkande. Håll dig till dina killar med vickande röv som får dig att tända och vilja in i baken. Jag tycker inte alls att du överreagerar! Varför ska man göra saker som man inte vill och som skadar en bara för att ens partner vill det?

Jag skulle aldrig gå med på analsex då det för mig är totalt avtändande och dessutom gör ONT! Har provat en gång och gör det aldrig igen! Jag skulle vara riktigt ledsen om jag var i din situation.

Jag förstår inte alls varför de andra som skrivit i din tråd att du ska gå med på analsex bara för att din sambo skulle njuta av det. Håller med de andra som skriver att hur kan HAN njuta när han vet att du inte gör det! Och dessutom, varför måste man leva ut alla fantasier? Jag själv har träffat en ny man och han har gett mig små vinkar om analsex några gånger men nu tänker jag prata med honom om det och säga att det kommer inte att hända med mig och är det nåt han inte kan leva utan så får han inte leva med mig.

Jag är riktigt ledsen för din skull, förstår att du känner dig pressad. Har givetvis ingen lösning på ditt problem men tycker bara att du kan prata med honom och säga det du skrivit här. Har man sex MED någon så innebär det enligt mig att det är nånting man gör gemensamt och som båda vill. Att göra nåt den andra inte alls vill och inte uppskattar är inte att ha sex MED någon utan snudd på våldtäkt. Det är friskt att säga ifrån när man utsätts för något sådant och jag hoppas din man på allvar ångrat sig och att ni hittar varandra på sätt som är till ömsesidigt nöje istället!

Några tycker helt tydligen att analsex är det bästa som finns. Andra tycker helt tydligen det är helt avtändande och uteslutet. Vi människor är olika och det måste vi acceptera och respektera.

Jag hör till de som aldrig testat analsex och jag kommer heller aldrig gör det. Och jag är helt övertygad om att det inte skulle vara fysiskt möjligt eftersom ursäkta detaljerna min mans könsorgan är ungefär dubbelt så tjock som mina största bajskorvar.

Om man håller sig till kvinnor som är välvårdade och måttliga med smink så är risken att de ska lukta illa begränsad. Om kvinnorna motionerar och får igång svettningen minst ett par gånger per vecka så är risken ännu mindre. Jag påstår att det finns ett samband mellan en kvinnas huddoft och hennes musdoft.

Om huden doftar gott så doftar nästan alltid musen också gott. Trots att jag är noga i valet av partner så har det ändå hänt att jag har stött på någon kvinna som har doftat gammal fisk mellan benen. Den dåliga doften har kommit från musen. Att det doftar illa från musen är betydligt vanligare än att det doftar illa från rumpan. Kvinnors rumpor är ofta väldigt lockande för män. Är det verkligen så svårt att acceptera? Teodor Kallifatides, författare med grekiskt påbrå, skriver i sin barndomstrilogi att typiskt för ett patriarkaliskt samhälle med kvinnoförtryck är att männen älskar kvnnans bakdel med avskyr hennes framdel.

Efter att ha läst Alexanders drapor inser jag att det är en kille som nye gillar tjejer. Merparten av à-Sexförespråkarna här är män. En och annan föredrar förmodligen män. Män har i alla tider attraherats av kvinnans bakdel. Det är ingenting nytt. Det har däremot aldrig varit samma sak som att de vill stoppa in snoppen i hennes anus. När man frågar den äldre generationen vad de anser om analsex, skakar de bara på huvudet och säger att det knappast förekom när de var unga.

Jag är snart 50 och har aldrig heller varit van att män vill in där. Det har alltid kopplats ihop med homosexuella män. Att fler och fler män har blivit nyfikna på homosex, är också en ganska ny företéelse. Förr var män MÄN men nu vet man inte längre. Tack o lov finns det ännu en del kvar men jag tycker synd om den yngre generationen.

I dag vet man inte var han har varit, innan man är tillsammans med honom och HIV har ju ökat dramatiskt bland homo- och bisexuella män. Att du gillar rumplukt får stå för dig. Jag oroar mig inte för om mannen skulle bli avtänd av lukten, men JAG skulle bli avtänd av lukten. Och vet du, för att ha riktigt bra sex så räcker det inte att mannen är tänd, kvinnan behöver vara det också.

Jag har verkligen pratat med min sambo och gått till botten om det här. Det har varit nödvändigt för att jag ska må bra och för att jag ska kunna släppa det. Jag bar på väldigt mycke både ilska, uppgivenhet och var så ledsen. Då jag ansåg det så förnedrande och kränkande. Den synen har inte förändrats, men nu mår jag bra. Och han förstår hur jag tänker och känner. Berätta gärna hur din nya man reagerade när du tog upp det. Synen har ju även förändrats till kopplingen med bögsex?

Nu kopplar ju sällan män ihop analsex med bögsex.. Tack även till Gemensamt nöje, det kändes bra att du tyckte min reaktion var frisk. Har ju undrat om jag överreagerat.. Nämn ett annat däggdjur där vissa hannar har ett intresse av att sätta på honan i ändtarmsöppningen… Att det sedan finns en massa män och kvinnor som gillar analsex är en annan sak, men det massor av både män och kvinnor som inte är intresserad av sådant.

Jag menar, jag tittar ofta på kvinnors bakdelar de män som inte gör det kan räcka upp en hand… , men analsex har jag inga önskemål om. De två sakerna har inte ett dyft med varandra att göra. Analsex är kulturellt inlärt. Att titta på rumpor gör apor och förmodligen en hel rad däggdjur, alltså evolutionärt. Du har en sund inställning och det var bra att du startade den här tråden. Som sagt, det är skönt att det ännu finns män som kan titta på en kvinnas häck, utan att associera det till analsex.

Det är också skönt att ni skriver här, inte bara de analsex-älskande männen. Efter flera olika debatter i ämnet, hade jag nästan tappat tron.

Om någon skrev emot, blev de genast tystade med att vara fördomsfulla och att det är lika normalt som vaginalt. Många tjejer tror då, att de måste ställa upp, trots att de inte vill. Detta oavsett om det handlar om analsex, kyssar, oralsex eller en kram. Det är ett faktum och inget som ens borde behöva diskuteras. Mannen gjorde fel mot Suss. Ingen tvekan om det. Han har sin fulla rätt att fantisera och drömma om analsex hur mycket han vill, men om Suss inte tycker om det måste han acceptera det.

Det är dessutom nästan en form av förtal att antyda att någon har en homosexuell läggning bara för att denne tycker om analsex. Åtminstone är uttalanden som det ett tecken på inskränkthet, okunskap och en oförmåga att acceptera saker som ligger utanför ens egen trånga begreppsvärld. Självklart är inte en man bög för att han har analsex. Men hans handling är bögig, då bögar knullar på det sättet. Tydligen har inte xyz förstått vart vi vill komma.

Om två stycken tycker om det, struntar jag fullständigt i vad de gör. Däremot, när killen försöker övertala, tjata på tjejen, med förevändningen att hon kommer att tycka om det, reagerar jag. Man behöver inte testa, för att veta att man inte vill. Att man kallar dem bögar, är för att det finns ett ställe, avsett för ändamålet och ändå vill man in där bak.

Att hävda att det är mycket skönare med analsex, betyder att musen inte duger. Den är inte tillräckligt trång tydligen och det ser jag som väldigt nedsättande av kvinnan. Jag har diskuterat med bögar som har kommit ut i äldre ålder och de har sagt att de ville in där bak som ett substitut för vad de egentligen drömde om, en man. Vissa har förträngt sin läggning men till slut har de inte kunnat hålla emot längre, då har de följt med en bög, trots att de har varit gifta och haft barn.

Deras nedsättande kommentarer om kvinnan och hennes kön, kan man även se i olika debatter, av män som kallar sig heterosexuella. Det var nog den dummaste debatten jag läst.

Lite sex i rumpan har väl aldrig någon dött av? Lite avancerat måste det ju få va, annars dör sexlivet snart ut. Jag förstår precis vart du vill komma. Om du bemödar dig att läsa det första stycket som jag skrev en gång till borde du att se att jag är fullständigt överens med dig om att båda ska vara med på ALLT man ska göra. Men du har tydligen hängt upp dig på det här med bögar av någon anledning.

Du kan förresten inte dra någon slutsats alls av dina diskussioner med bögar som har kommit ut i äldre ålder. Det är som att fråga en alkoholist om denne gillar alkohol och sedan dra slutsatsen att alla som nyttjar alkoholhaltiga drycker är en misstänkt alkoholist. Det är en logiskt felaktig slutsats.

SL-Ida är både trevligare och skönare än Ann Ahl. Ida är dessutom vacker och det kan man knappast säga om Ann, som därutöver är skitig inuti. Ann har berättat för mig att hon till vardags arbetar med renhållning. Ida arbetar på SL. Hej Suss, och tack för att du startade tråden! Jag tror du kan hjälpa många genom att få igång den här diskussionen. Jag har råkat ut för ungefär samma som du, försök till våldtäkt analt under berusning upprepade gånger. I nyktert tillstånd försäkrade han att det inte var något problem att jag inte ville ha analsex, ändå fortsatte det att dyka upp gång på gång.

Han lämnade mig till slut, och kanske är det som någon var inne på att man inte kan fungera ihop om man har så olika önskemål. Fortsätt prata med din sambo, han kan ju vara annorlunda än min fd man.

Vi kan ju inte fullt ut tillfredsställa varandras behov på alla andra plan heller i en relation. Maria som så var så trevlig…synd att det sprack mellan er. Jo förstår du lilla mamma, jag ville knulla hennes bajshål, men det ville inte hon, så det sket sig.

Jag förstår inte… Snyft, snyft, hur blev du sån? Vad gjorde jag för fel? Det måste vara det där internet… Jag har misslyckats som mor… Eller har du kanske hamnat i dåligt sällskap och fått dåliga idéer av någon sån där homosexuell? Nej lilla mamma, det var min förra flickvän som förledde mig in på det där bruna spåret. Hon älskade att ha min hårda kuk uppkörd där.

Varför talar du på det där viset? Vulgära ord… Har inte din far och jag lär dig att tala vårdad svenska? Och din far och jag har aldrig sysslat med sånt där snusk. Usch, jag blir besviken på dig! Vad ska det bli av dig? När sonen är liten så lär hon honom att alltid tvätta händerna, när han har varit på toaletten. När sonen nedlägger sin första tiopoängare så tror han inte att det är sant, han vill dra ut på känslan och glädjen, och uppleva henne på alla tänkbara vis.

Han låter sin tunga vandra från klitoris, ner i skåran, upp över mellangården och in i det elastiska hålet. När han är 35 år har hans fru lurat honom att bli pappa tre gånger. Han skaffar sig därför en snygg prostituerad kvinna. Han betalar extra för att slippa använda kondom. Till alla kvinnor som har fött vackra söner, med stor potential, vill jag därför säga: Försök inte stöpa om det som måste utvecklas i frihet!

En man som har legat med Ja, han nedlägger… bara där hör man ju hur synen är och ni förstår inte varför kvinnan har makten? Hon är hämmad, om hon inte vill låta honom stoppa in den i hennes anus. Hon är pryd om hon inte vill det eller detta men hon är lössläppt och en hora, om hon gör allting som mannen vill. Drygt hälften att dessa män har dock svag självkänsla, så de försöker med ökande intensitet förmå kvinnorna att undertrycka sina lössläppta sidor.

Dessa förhållanden blir aldrig lyckliga. Det enda förtryck som dessa män utövar mot sina kvinnor är att de motsätter sig kvinnornas avslynifiering. Jag tycker det låter fullständigt puckat att ha sex utan kondom med en prostituerad. Jag har å andra sidan alltid kondom eftersom jag inte vill ha t.

HPV-virus som de flesta har och som inte går att bota och som orsakar kondylom-vårtor, peniscancer, livmoderhalscancer, muncancer och halscancer beroende på vilken HPV-virusstam det gäller. Min kommentar hade till syfte att lyfta fram typiska manliga infallsvinklar. Sådana infallsvinklar som ofta känns motbjudande för kvinnor och därför förnekas i debattforum som denna. Det spelar ingen roll om män deltar. Nästan alla män som deltar redovisar inte sina egna uppfattningar, utan tillrättalagda.

Det värsta skräckexemplet bland män stötte jag på för ungefär sex år sedan. En man från utkanten av Stockholm, född i mitten av sextiotalet, åtnjöt de kvinnliga debattörernas oreserverade beundran. Men hans ENDA förtjänst var ett hyggligt yttre. Hans dåliga sidor var omfattande och innehöll psykopatiska drag. Denne man bröt tidigt upp från sitt äktenskap, när han träffade en fantastisk skönhet av yngre årgång. Trots att han därigenom fick en villig och otroligt vacker fru, så deltog han flitigt i nätdiskussioner med andra kvinnor.

Hans teser var enfaldiga och appellerade främst till lågutbildade samt töntintellektuella kvinnor. Hans favorituttryck var att om man tycker att gräset är grönare på andra sidan så bör man först vattna sin egen gräsmatta. Hans aptit växte och han lät därför meddela att han hade blivit singel, varvid hans sexliv kom att omfatta ännu fler kvinnor. Denna framgång ledde till att han fick hybris. Nu skulle hans sexliv filmas och fotograferas. Hans böjelser bestod främst i analsex, låta kvinnor slicka hans anal, sprut i ansikten och att pissa kvinnor i munnen.

Trots sina extrema böjelser blev han ändå framgångsrik och hans hybris växte. Nu skulle hela världen få ta del av hans äventyr och harem.

Detaljerade bilder och filmer lades ut på Klubb 6. Hans framgång hade inte varit möjlig om han inte hade varit väldigt tydlig med att man först ska vattna sin egen gräsmatta! Hade någon av de kvinnor som han frikostigt exponerade på Klubb 6 varit min dotter, så hade jag slagit ihjäl honom. Det var inte lätt att förstå det inlägget. Jag trodde att ett debattforum var till för att utbyta åsikter.

Har inte haft en tanke på att någon skulle ha intresse av att träffa någon, från ett sådant. Jag har varit med om en liknande sak inte just analsex tillsammans med min f d man. Vi fortsatte att vara gifta i tre och ett halvt år efter den incidenten, men sexlivet var faktiskt kört. Jag kunde inte slappna av tillsammans med honom, och han blev väldigt oattraktiv i mina ögon. Jag säger inte att det behöver bli likadant för dig och din man, men det är rätt svårt att glömma när den kärlek och respekt ens partner sagt sig ha kunde slås bort så lätt och så snabbt.

När det gäller analsex är det upp till var och en. Grundregeln vid allt sex borde iaf vara att alla inblandade ska vara med på det, annars låter man bli. Det finns saker min nuvarande pojkvän inte vill, så då får det vara. Jag kan inte tvinga honom, lika lite som jag tänker ställa upp på saker jag inte gillar.

Inte heller tycker jag att man behöver testa analsex om man inte vill. Vi vet alla saker vi inte skulle vilja göra, utan att för den sakens skull ha provat.

Det finns massor av människor som gillar wetsex, BDSM, bungyjump eller surströmming, men det betyder inte att alla måste pröva på innan de får bestämma sig för om de alls är intresserade. Jag tror att du överreagerar. Försök att slappna av så ska du se att analsex är bland det skönaste som finns. Då antar jag att du prövat eftersom du skriver att det är det skönaste som finns? Det är inte samma sak att vara givare och mottagare. Och oavsett, varför skulle jag vara beredd att ta dem risker som analsex innebär?

Du kanske skulle kunna tänka dig att ta risken att bli analinkontinent för din kvinnas eller man för den delen skull? Men är du homosexuell och gillar att få analsex av andra män hör det inte riktigt till den här diskussionen då kvinnor fortfarande har ett annat hål avsett för penetrering.

Den här diskussionen handlar inte om analsex män emellan. Utan mellan en kvinna och man. Jag var med om samma sak med min pojkvän. Han förstörde min trygghet och lust för ett bra tag. Sedan visade det sig att han var en egoist även på andra sätt, så jag lämnade honom. Jag trodde inte att jag skulle återkomma i debatten. Jag skrev en kommentar den 23 april. I kommentaren berättade jag om en man som åtnjöt samtliga kvinnors oreserverade förtroende i en av Sveriges största debattforum rörande familj, barn, relationer, kärlek och sex.

Att genomskåda den psykopatiske mannens personlighet krävde ju inte särskilt många hjärnceller! Men de kvinnliga debattörerna njöt i fulla drag när han upprepade sitt mantra om att vårda den egna relationen. Vad har nu denna kommentar med ämnet att göra? Jo, ett fåtal skribenter i detta forum är även skribenter i psykopatens forum! Dessutom tillhör analsex, med yngre kvinnor, en av hans absoluta favoritböjelser.

Varför återkommer jag i ämnet? Jo, den här veckan har psykopaten lagt upp nya filmer och fotografier på Klubb 6. För att han bättre ska kunna filma analpenetrationerna, så har han nu kommit på att han kan använda bred tejp och tejpa upp kvinnornas skinkor så att insynen blir bra, även när han filmar kurviga kvinnor. Under april månad har han använt en bred röd tejp. Tjat om analsex dödade vårt äktenskapliga sexliv.

Tillslut kunde inget samlag avslutas med njutning utan fick avbrytas för att han fastnade i att tjata om analsex. Analsex fungerade och var skönt innan jag fick en skada efter förlossning vilket gjorde det smärtsamt för mig att ha analsex. Men han kunde inte släppa detta. Idag är jag skild! Om jag hade en tjej som inte respekterade när jag säger nej till nåt som känns obehagligt, då skulle jag anse henne vara dum i huvudet.

Jag blir arg när jag läser den här tråden när flera anser att du ska låta honom stoppa in den där bak. Det är respektlöst och jag hade blivit vansinnig om min partner gjorde något emot min vilja!

Det är inte okey! Du ska aldrig gå med på något som du inte vill. Det är klart att det kan vara svårt att veta om man gillar något om man inte provat men du har ju provat detta och anser att det är avtändande och gör ont, så varför kan inte han acceptera det? Du ska inte bry dig om hans fantasier eller hans självkänsla… det är hans problem inte ditt. Ska du ta ansvar för hur någon annan vill ha det? Detta kan förstås skada ert förhållande och att det inte fungerar om man gillar olika saker.

Att han dessutom stoppade in den utan att du var beredd är ännu värre jag blir rent utsagt arg och skulle nog inte förlåtit honom. Jag har haft analsex flera ggr och jag har ingenting emot det men det är inget jag föredrar. Och det är ingenting som min partner någonsin skulle tjata om, utan snarare jag som tar upp det för att variera lite! Jag förstår att du reagerar som du gör när du blir upprörd när hans fantasier handlar om just det som du känner att han har kränkt dig i!

Däremot är det bara fantasier och behöver inte vara verklighet! Men man kan ju fundera när han faktiskt stoppade in den där bak ändå…. Du måste prata med honom igen, säg att du är kränkt och att du har funderat på hans fantasi och att du undrar om det kommer att vara ett problem! Prata med honom han kanske tänker lika mycket på det som du gör… Men stå på dig vill du inte så vill du inte.

Vem vill göra något med någon annan som man vet är avtändande för den? I Min lite granna porrskadade ungdom testade jag analsex med en tjej. Tyckte det kändes lite småäckligt efteråt att ha haft sin snopp i ändtarmen. Och jag förstår tjejer som inte gillar att ha det.

Jaha du Katarina, med den inställningen lär du inte lyckas komma särskilt långt i dina relationer. Med det självklart inte sagt att man ska göra våld på sig själv för någon annan, men så som du formulerar saken måste jag protestera.

Jag är övertygad om att män får sina perversa idéer från porrfilm. Porrfilmsmakarna är otroligt duktiga på att lura manliga tittare. Först letar de upp en man ofta en neger med hästkuk, som ska penetrera någon späd, ung, kvinna i röven. Självklart kan mannen inte få in hela. Ansikte visas inte, men man ser nu att hela penis är inne i kvinnans stjärt. Min kille lämnade mig på min födelsedag,han ville jag skulle slicka honom i anus vilket jag vägrade,han gick till en annan på min födelsedag känner mig oerhört kränk,men samtidigt bra att det skedde tidigt inte när vi hunnit få barn avskyr analasex,slicka i rumpan köra upp finger känns konstigt bara.

Men det tycker inte min tjej. Jag accepterar de, men tänker att lämna henne för de, för jag kan inte leva ett liv utan analsex. Finns andra som tar den i 2an så..

Hon förtjänar en annan kille. Men har du verkligen frågat henne om hon inte kan ge dig analsex? Eftersom män och kvinnor inte ser olika ut där bak kan väl du lika väl vara mottagaren? Men oavsett är det helt rätt att göra slut, om att få ha analsex vägre tyngre än det ni har tillsammans. Som kille kan du njuta mer av analsex än en tjej då du har en prostata som stimuleras. Hur kan du kräva något av nån tjej som du inte själv kan ställa upp på?

Men hur som, hoppas du gör rätt val. Kanske träffar du en tjej som älskar att ha dig i avloppet, men där förhållandet endast är bra ut sexuell synvinkel, där allt annat saknar kemi och potential. Men alla gör vi våra val.. Strunta i de idiotiska kommentarerna från andra män — de har uppenbarligen konstiga avsikter. Du har självklart rätt i att bli sårad och kränkt, din kropp är din egendom och din partners uppgift är att skydda och vörda din rätt att bestämma själv över din kropp.

Han utnyttjar din tillit på ett sätt som i princip inte kan repareras, som jag ser det. Visst kan man i upphetsning och hetta gå över gränsen, men det är skillnad mellan att ta i för hårt någonstans och att tränga in i din kropp med avsikt och precision — och dessutom den ofattbara fräckheten att insinuera om en fantasi som självklart är en form av förtäckt press.

Jag tycker det är vansinnigt respektlöst och osmakligt att bete sig så mot sin partner. Vissa av killarna som skrivit i denna debatten borde nog söka sig vidare någon stans där ni kan få lite hjälp..

Det är absolut inte okej att bli tvingad, inte ens att din kille tjatar på dig om detta.. Detta är något som kan vara väldigt skadligt och hade anuset varit till för sex hade inte fittan inte funnits.

Hade min älskling velat jag skulle göra något för honom som jag kanske inte gillar hade jag kunnat göra det för honom någon gång, för att jag älskar honom. För jag vet att han hade gjort samma sak för mig. Tycker bara att det är så många män här som ska skämmas, dom kränker oss kvinnor och tror att vi är sexobjekt.

Om jag skulle träffa en tjej som nu väldigt gärna skulle vilja köra upp nått i anus på mig så skulle jag lätt göra den uppofringen. Jag vill tillfredställa min partner och gör allt för henne. Nu är läget som så att min tjej är astråkig. Jag känner att hon inte gör allt för mig och det känns så jävla tråkigt. Jag har haft många fantastiska förhållanden där tjejerna gör allt för mig och tar den i röven…och vet du vad?

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Jag förstår Läs mer. Data Dator- och konsolspel Spel: Ryssland och det nära utlandet Politik: Sex BDSM, fetischism, parafili och kinky sex. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Skulle aldrig slicka om jag kommit i henne eller om någon annan gjort det!

Fan om man tänder på det så ÄR man bög! Att tända på att slicka i sig manssaft är ju så gay det kan bli!! Ursprungligen postat av graffdatshit. Borde vara uppenbart för vem som helst. Vad är skillnaden på att slicka en fitta som en annan man sprutat sin säd i, eller gapa och direkt få den andre mannens sats i munnen?

Båda är lika gay oavsett. Ursprungligen postat av gärningsman. Ganska vanligt i min värld. Jag träffar par, oftast yngre där jag dominerar tjejen och sätter mannen på plats.

... Homo sprutorgasm spanking hot ass När jag nu träffade min sambo sa jag tidigt, att jag inte gillar det. också att det är mer ”ok” att en bög spanar in din rumpa än en läcker tjej? .. Hans böjelser bestod främst i analsex, låta kvinnor slicka hans anal, Det finns massor av människor som gillar wetsex, BDSM, bungyjump eller surströmming. Sjunger Gay Kontakt Erotisks Noveller Gäddö Black Gay Sex Adult Friend Ingeröd Noveller Bdsm Skyllbergs Gratis Erotik Porr Varldens Snyggaste Rumpa Skiphult Porr .. Knulla Kungsäter Gratis Porr Svenska Escort I Vaxjo Osbruk Porr Forum Eskorttjejer Viskafors Stor Vagina Mogen Fitta Se Björkland . visar min fitta. 30 okt Posted by: sawatdee forum porr video - In category: Svenska forum By sawatdee forum gratis erotik porr sawatdee, kata Rumpor 40 Mature Amateur Porn Dating sida: Not about Thailand or gay world, but about forum and Brudar Nakna Gransel Eskort Utan Kondom Slicka 50 dating gratis porr äldre.

HUNGARY ESCORT GAY KNULLA KÅT KUK

SEX ON HOMO THE MASSAGE KNULLA PÅ JOBBET